Čokoláda 100% (Kakaová hmota) BIO 250g DOBRIO
zväčšiť obrázok
Pravá čokoláda alebo kakaová hmota z kakaových bôbov Fino de Aroma z organizácie Oro Verde a Acopagro - Kakao za Koku. Kakaové bôby boli vypestované v Peru.
Čokoláda neobsahuje žiadny cukor a žiadnu chémiu, sú to vlastne mechanicky podrvené a rozomleté kakaové bôby Fino de Aroma.
Proces výroby čokolády - kakaovej hmoty
- fermentácia: 120 hodín
- sušenie: 7-10 dní v tieni a na slnku
- praženie: 104 – 125 stupňov
- mletie melanžerom, čokoláda neprešla procesom temperácie
- čokoláda neprešla procesem alkalizácie
čokoláda je balená v kompostovateľnom obale, odporúčame vám presypať do sklenenej uzatvárateľnej nádoby.
Prečo si vybrať značku DOBRIO?
- Neporovnateľná kvalita čerstvého kakaa v porovnaní s nevýrazným kakaom pestovaným v priemyselnom meradle.
- Kakao pochádza z malých rodinných fariem, ktoré pestujú kakao v súlade s prírodou a láskou už niekoľko generácií.
- Kúpou kakaa DOBRIO podporujete miestnu komunitu farmárov pri vytváraní nových pracovných miest a vzdelávania mladej generácie farmárov.
- Vypestované bez použitia chémie v najvyššej možnej kvalite.
- Starostlivo a s láskou balené v kompostovateľnom obale.
"Baví nás pomáhať vám. Ak ste rovnako ako my nadšení žiť dobrý život, ste na správnom mieste."
Našou víziou je pomáhať vám žiť dobrý život. Či už ide o biopotraviny, eko čistiace prostriedky alebo napríklad mlynček na domáce ovsené vločky, každý produkt z nášho e-shopu sme osobne preverili. Ak sa nám na ňom čokoľvek nepozdáva, nebudeme ho ponúkať.
Zloženie: kakaová hmota* *=BIO
Výživové hodnoty na 100g
- Energia: 656 kcal
- Tuky: 55,6 g
- z toho nasýtené: 36,2 g
- Sacharidy: 25,6 g
- z toho cukry: 0,7 g
- Vláknina: 15 g
- Bielkoviny: 13,7 g
- Soľ: 0,2 g
Krajina pôvodu: Peru
Hmotnosť: 250g - v kompostovateľnom obale
Balené v:
Tomáš Marek
Častonín 19
CZ - Pelhrimov
Pridať hodnotenie:
Pridať reakciu na komentár: