BioPizza špaldová bez droždia 500g Antico Molino Rosso
zväčšiť obrázok
Máte chuť na pizzu, ale nemáte všetky potrebné múky? Stavte na overenú zmes na pečenie špaldovej talianskej pizze od Antico Molino Rosso, ktorá sa pripravuje úplne bez droždia. BioPizza je vhodná pre všetkých, ktorí majú intoleranciu na droždie.
Zmes je pripravená zo špaldovej hladkej múky a cesto kysne len 15 min a to úplne bez droždia.
RECEPT na prípravu pizze na plechu
Ingrediencie: 500g zmesi, 270ml vlažnej vody, 10g soli, 2 PL olivového oleja
Postup: Rúru predhrejeme na 250°C. V miske zmiešame zmes na pizzu, 2 lyžice oleja, 10 g soli a 270 ml vody. Všetko premiešame a necháme 15 minút odpočívať. Cesto spracujeme, kým nebude hladké, a roztiahneme ho na predtým vymastený plech na pečenie. Dochutíme paradajkovým základom a pečieme 10 minút. Pizzu vytiahneme z rúry a pridáme ďalšie prísady podľa chuti a dopečieme ďalších 5 - 7 minút.
"Baví nás pomáhať vám. Ak ste rovnako ako my nadšení žiť dobrý život, ste na správnom mieste."
Našou víziou je pomáhať vám žiť dobrý život. Či už ide o biopotraviny, eko čistiace prostriedky alebo napríklad mlynček na domáce ovsené vločky, každý produkt z nášho e-shopu sme osobne preverili. Ak sa nám na ňom čokoľvek nepozdáva, nebudeme ho ponúkať.
Zloženie: špaldová múka typ 0*, kypriace látky (kukuričný škrob*, vínny kameň, sóda bikarbóna) *=BIO
Alergény: Obsahuje lepok. Môže obsahovať sezam a sóju.
Výživové hodnoty na 100g
- Energia: 1464 kJ (345 kcal)
- Tuky: 1,75 g
- z toho nasýtené: 0,6 g
- Sacharidy: 68,4 g
- z toho cukry: 0,8 g
- Vláknina: 3,13 g
- Bielkoviny: 12,44 g
- Soľ: 0,44 g
Hmotnosť: 500g
Krajina pôvodu: EU
Výrobca:
Antico Molino Rosso s.r.l.
Via Bovolino 1
IT - Buttapietra (VR)
Pridať hodnotenie:
Pridať reakciu na komentár: